Skip to main content

Paltrock FD Gazellen 2018!

By 5 november 2018Nieuws

Mooi nieuws! Voor het tweede opeenvolgende jaar is Paltrock geselecteerd als FD Gazellen. Ook vorig jaar behoorden we tot de FD Gazellen en daarbij zelfs tot de 100 snelste groeiers van Nederland. Met deze nieuwe uitverkiezing zijn we natuurlijk ontzettend blij want FD Gazellen word je niet zomaar.

De rangschikking

Met ingang van 2018 is de rangschikking van de FD Gazellen-lijst veranderd. Niet langer is alleen de omzetgroei van belang, maar nu wordt ook de groei van werknemers (in fte’s gemeten) en de winstgevendheid meegewogen.

Personeelsgroei is een indicator voor een bijdrage aan de werkgelegenheid en winstgevendheid is een indicator in welke mate een bedrijf toegevoegde waarde biedt.

Door drie indicatoren – in plaats van één – mee te laten wegen, krijgt de prijs een meer gebalanceerde basis. Als gevolg komen meer snelgroeiende bedrijven in aanmerking voor een bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Award (de top drie binnen elke categorie).

Meer weten over Paltrock en onze HSE dienstverlening? klik hier