Skip to main content

Kennis delen op Process Safety Congres

By 16 mei 2019Nieuws

PALTROCK OP PROCESS SAFETY CONGRES DORDRECHT

Woensdag 15 mei 2019 vond voor de 5e keer het Process Safety congres in Dordrecht plaats. Insteek van het congres is het versterken van de process safety cultuur door kennis te delen en te netwerken. Er waren zo’n 300 deelnemers aanwezig, waaronder technical safety specialisten, managers en inspecteurs van bedrijven die processen met gevaarlijke chemicaliën beheersen.

Er waren een aantal internationale topsprekers aanwezig, waaronder de winnaar van de EPSC award Dr Hans-Peter Schildberg, Gus Carroll (Board member EPSC) en voormalig astronaut André Kuipers.

ANDRÉ KUIPERS

Paltrock was onder meer aanwezig bij presentaties van Hans-Peter Schildberg (BASF) over experimental research on Detonations, Dirk Roosendans (Total) over Inhibition of Gas Cloud Explosions, Eric Koudijs (Tata) over PHA’s TaTaSteel Style en Gerold Kort (RHDHV) over Occupied Building Risk Assessment.

André Kuipers was de laatste spreker van de dag. Fascinerend om zijn ervaringen & uitdagingen in de ruimte te mogen meebeleven. André liet diverse filmpjes en foto’s zien van onze wereld zoals hij er nu uitziet. Bijzonder indrukwekkend.

Complimenten voor Tijs Koerts voor wederom een super georganiseerde Process Safety dag!