Skip to main content

Elk jaar kiest Paltrock een goed doel voor haar kerstdonatie. Zo steunden wij de afgelopen jaren vluchtelingen in Griekenland met sokkenpakketten en gaven wij donaties aan de voedselbank in Utrecht en de Nederlandse stichting Join for Joy, die leraren steunt op het platteland van Kenia, Oeganda, Malawi en Zambia.

Dit jaar gaat onze donatie naar kinderenvandevoedselbank.nl. Dit mooie initiatief van Mirella Mulder en Maurice van der Ven zet zich in om de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland tegen te gaan, en dan met name als het gaat om kinderen met ouders die gebruik maken van de voedselbank.

Schrijnende verhalen

Steeds vaker hoorden wij schrijnende verhalen over kinderen die geen ontbijt hebben in de ochtend, geen kleren kunnen kopen, geen kinderfeestje kunnen geven etc. Hierdoor kwamen zij in een isolement en werden gepest op school. kinderenvandevoedselbank.nl steunt 18.000 kinderen per jaar die bij de voedselbank komen. Zij mogen 2x per jaar een nieuwe set kleding uitzoeken en 1x per jaar een kinderfeestje geven voor 10 kinderen. Zo blijven zij deel uitmaken van onze samenleving en doen gewoon mee. 

Paltrock doneert €1.500 aan de stichting.