Skip to main content

Er waren maar liefst 60 deelnemers aanwezig waarmee we ervaringen hebben gedeeld en de dialoog zijn aangegaan over opgedane ervaringen en best practices. Dit alles onder begeleiding van maar liefst 8 deskundige sprekers, zo vertelde…

Ina Dijkman van Cosanta wat over het beheer van gevaarlijke stoffen én de aankomende ATEX module in stoffenmanager… Jeroen Maes van MSPS wat over beveiligingssystemen tegen explosies én man wat zaten er een toffe filmpjes in zijn presentatie!… Lieke Koets van Energie Consult wat over de omschakeling van synthetische naar organische (én daarmee brandbare) koudemiddelen in koelinstallaties… Enrico Lammers van Pro6Com wat over de dunne scheidingslijn tussen ATEX en proces safety. Zijn boodschap: laten we gaan voor synergie!… Khoa Nguyen van BaSystemen wat over het meten van brandbare gassen. Vrijwel niemand kende de Molecular Property Spectrometer (MPS) nog. Laten we voortaan de TrueLEL meten van brandbare stoffen!… Nico Dissel van Swagelok wat over de Swagelok koppeling. Hoe installeer je deze nu precies en waar moet je op letten?… Theo Pijpker van Paltrock-ATEX een boeiend verhaal over de NTA 7914 én de praktische toepassing hiervan. Is die explosieveilige slagmoersleutel nu een broodje aap verhaal of niet?… Frank de Jager van Paltrock-ATEX wat over waterstofgassystemen en de aankomende cursus die verzorgd gaat worden vanuit Paltrock-ATEX.

     

Het was een superleuke en leerzame dag. Volgend jaar gaan we deze sessie zeker herhalen! Wat een topnetwerk! Voor alle deelnemers, fijn dat jullie er waren en we zien jullie volgend jaar graag weer terug.

Laten we samen zorgen voor een veilige werkomgeving!

Frank de Jager, paltrock-atex.com