Skip to main content

Het raamcontract dat Paltrock HSE samen met Syntraal en Innocy vier jaar geleden met Rijkswaterstaat afsloot is opnieuw voor vier jaar verlengd. Het project betreft de nieuwe Samenwerkingsovereenkomst (SROK) Project- en Procesbeheersing, perceel 2 Integrale Veiligheid voor Rijkswaterstaat.

De combinatie Syntraal, Paltrock HSE en Innocy ondersteunt Rijkswaterstaat bij de uitvoering van diensten ten behoeve van integrale veiligheid. Het gaat om veiligheidsaspecten die voor Rijkswaterstaat relevant zijn in de voorbereiding en uitvoering van bouwprojecten.

De afgelopen vier jaar zijn bijzonder succesvol verlopen. De combinatie won maar liefst 18 aanbestedingen over een periode van vier jaar. Met het nieuwe contract geeft Paltrock HSE een vervolg op de succesvolle samenwerking met Syntraal en Innocy waarmee zij in 2016 is gestart.

 

UITGEBREIDE EXPERTISE

De combinatie beschikt over Middelbaar Veiligheidskundigen, Hoger Veiligheidskundigen, Arbeidshygiënisten en een deskundige Management of Safety Health Environment (MoSHE). Er is expertise in huis om Rijkswaterstaat op alle 13 veiligheidsdomeinen te ondersteunen; van tunnelveiligheid tot constructieve veiligheid, maar ook deskundigheid als het gaat om blootstelling aan gevaarlijke stoffen en bodemverontreinigingen.

Vanuit het raamcontract is de combinatie betrokken bij tientallen projecten, waaronder A1-A28 Hoevelaken, Sluis Eefde, Twentekanalen, A9GDW en de Houtribdijk.

Ben je geïnteresseerd in een opdracht voor deze projecten bij Rijkswaterstaat? Aarzel dan niet en stuur een mailtje naar Joost of Joyce